Obsługa Anhost :)

Postprzez S3N » 31 Sie 2008 11:30

Dłuższy czas korzystam z usług anhostu i złego słowa nie mogę powiedzieć, dobry kontakt zwłaszcza z Szakalem innym jeszcze głowy nie zawracałem :)
Wszystko w porządku i oby tak dalej a z pewnością hostingu nie zmienię.
S3N
Nowy
Nowy

Dołączenie: 07 Lis 2007 14:40

Postprzez fuks21 » 31 Sie 2008 13:40

Dłuższy czas korzystam z usług anhostu, dobry kontakt zwłaszcza z Szakalem.
Wszystko w porządku i oby tak dalej a z pewnością hostingu nie zmienię.
fuks21
Początkujący
Początkujący

Dołączenie: 03 Kwi 2007 09:24

Postprzez Songo007 » 31 Sie 2008 15:13

Powiem tak:
Korzystam długo z hostingu anhostu i jestem zadowolony. Chłopaki, działają profesjonalniei mają uczciwe podejście do sprawy. Chodzi mi tu choćby o jakąś awarie ze strony OVH, kiedy np jakiś shell przez nich zostanie wył, bo coś tam sie stało, to załoga bierze to na siebie i wychodzi na przeciw klientom. Szczególnie chylę czoła Szakalowi, bo to on najszybciej mi zawsze odpowiedział na GG i wziął się do roboty, dzięki naprawde kolego. No i przede wszystkim anhost jest uczciwy.

Jeśli ktoś potrzebuje taniego i dobrego shella to polecam gorąco anhost.
Songo007
Początkujący
Początkujący

Dołączenie: 13 Paź 2007 13:32

Postprzez lisek25TG » 13 Paź 2008 10:07

co ja moge powiedziec:)

jest git i tyle :P
lisek25TG
Nowy
Nowy

Dołączenie: 20 Wrz 2008 12:22

Re: Obsługa Anhost :)

Postprzez effektive » 11 Lis 2008 11:15

super sprawa ;] Super Obsługa Tak trzymajscie a daleko zajdziecie :] :wink:
effektive
Nowy
Nowy

Dołączenie: 08 Lis 2008 17:11

Postprzez Filon » 30 Gru 2008 02:18

Potwierdzam. Jakość usług i obsługi na najwyższym poziomie. Tak trzymać :)
Filon
Początkujący
Początkujący

Dołączenie: 04 Sie 2008 16:39
Miejscowość: Wrocław

Postprzez adam490 » 17 Sty 2009 19:18

...
Ostatnio edytowany przez adam490 25 Sty 2009 23:28, edytowano w sumie 4 razy
adam490
Nowy
Nowy

Dołączenie: 17 Sty 2009 15:32

Postprzez Filon » 17 Sty 2009 22:35

Ejże, ja bez problemu pobieram (tzn. jest drobny problem w postaci "krzaków" w nazwie, po pobraniu trzeba zmienić nazwę katalogu na przyjaźniejszą). Naprawdę naciśnięcie "F2" i kilku liter nazwy w 1 torrnecie na 20 nie przeraża mnie :) Od biedy zresztą krzaczasta nazwa też może zostać, jeśli ktoś się doczyta.
Filon
Początkujący
Początkujący

Dołączenie: 04 Sie 2008 16:39
Miejscowość: Wrocław

Postprzez PiotraS » 18 Sty 2009 17:00

adam490 napisał(a):Wszystko pieknie i ladnie ale nie do konca ....wziolem na probe konto na 2 tygodnie i okazalo sie ze nie mozna pobierac torrentow z polskimi znakami diakrytycznymi, dlatego zrezygnowalem i poszedlem tam gdzie nie ma takiego problemu. wniosek : mozna to jakos ominac ( tzn polskie ogonki ) a nie jak mi powiedzial admin ze to z moim systemem cos nie tak i powinienem przeinstalowac system ....podszkolcie sie panowie troszke
reasumujac ,jakosc i obsluga na slabym poziomie

Polskie znaki to kwestia systemu na serwerze i nikt nie bedzie robil reinstalacji systemu, tylko dlatego ze komus nie chce sie zmienic nazwy pliku, na calym swiecie sa rozne jezyki i czcionki i wszedzie przyjete jest ze czcionki inne niz standartowe zastepuje sie zwyklymi znakami a w miejsce spacji wstawia sie _ . Nikt tez nie bedzie doinstalowywal na serwerach innych jezykow i czcionek gdyz liczy sie przede wszystkim wydajnosc i ilosc miejsca a nie poprawna polszczyzna.
Jeszcze co do tej polszczyzny i podszkolenia: 'wziolem' - pozostawie bez komentarza :wink:
..:: Niektóre kobiety sa bezcenne...za wszystkie inne zaplacisz karta MasterCard ::..
Awatar użytkownika
PiotraS
Obsługa Anhostu
Obsługa Anhostu

Dołączenie: 10 Mar 2007 01:12

Postprzez makak » 07 Mar 2009 00:53

jak dla mnie wielki pozytyw, zdazaly sie problemy, jednak obsluga szybko reaguje na zgloszenia :wink:
makak
Początkujący
Początkujący

Dołączenie: 12 Sty 2009 23:30

Postprzez XhubertX » 16 Wrz 2009 12:48

Shella z Anhost'u używałem przez ponad rok czasu. Jako, że był to mój "pierwszy raz" jeżeli chodzi o shella z początku potrzebowałem małego wsparcia przy użytkowaniu i jeżeli ktoś zastanawia jakiego dostawcę wybrać mogę śmiało polecić Anhost. Fachowa pomoc w obsłudze i bardzo szybka reakcja na nieliczne awarie (a jak wiadomo nic nie jest bezawaryjne więc i raz na jakiś czas mogło się coś popsuć). Tak więc jak ktoś chce być w 100% zadowolony ze swojego shella to zgłaszać się po niego tylko tutaj :)
XhubertX
Nowy
Nowy

Dołączenie: 01 Sie 2008 13:34

Postprzez andrzej75 » 08 Kwi 2010 17:16

To tu dużo mówić ? Żadnych negatywów, zawsze pomogą, jak nie ma Szakala to jest Piotras. to był mój pierwszy kontakt z shellem i tak już zostało. Nie wiesz czy dasz radę ze swoim kontem ? Bierz konto z anhostu, ja już jednego znajomego przekonałem do tej oferty i jest zadowolony. Polecam każdemu, co z tego że można mnieć ciut taniej, jak tamte konta więcej nie działają jak są sprawne, a jak już działają to prędkości są takie że szkoda wspominać. Anhost NR.1
andrzej75
Początkujący
Początkujący

Dołączenie: 05 Sty 2008 19:13

Postprzez pawleta15 » 21 Kwi 2010 17:45

Naprawdę gorąco polecam. Nie można narzekać wszystko cacy. Kontakt znakomity żadnych awarii. Żyć nie umierać :D
pawleta15
Nowy
Nowy

Dołączenie: 19 Lut 2010 22:51

Postprzez fiwero » 02 Cze 2010 20:33

Mimo iż już nie korzystam z shela od Szakala to gorąco polecam userą zaczynającym zabawę z torenrami.Po 1 .pełen profesjonalizm i pomoc dla osób które pierwszy raz korzystają z tego dobrodziejstwa. 2. szybkie usuwanie problemów ,jeżeli tokowe się pojawiają.3 bezproblemowy kontakt z obsługą .4 cena .Nic dodać nic ująć tylko korzystać. :D
fiwero
Nowy
Nowy

Dołączenie: 24 Sty 2009 17:30

Postprzez andrzej75 » 23 Lip 2010 13:21

Wiec tak panowie - konto ma grubo ponad rok i moja ocena jest krótka - nie spotkałem lepszej obsługi klienta, zawsze szybka reakcja, ze wszystkim można się po prostu dogadać jak człowiek z człowiekiem, w razie jakichkolwiek problemów bardzo szybka reakcja/wymiana konta. można by było tak pisać długo, lecz nie o to chodzi, wiec reasumując : żeby wszędzie była taka obsługa jak tutaj, to wszystkim byłoby łatwiej. nic dodać nic ując, brać kupować nie żałować .
andrzej75
Początkujący
Początkujący

Dołączenie: 05 Sty 2008 19:13

Poprzednia

Powróć do Opinie o obsłudze Anhostu

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

godzilla.org.pl